Om FMConnect

Har I brug for hjælp?

FMConnect kan hjælpe med at definere opgaven, bistå med de rigtige ressourcer og løse opgaven. Vi hjælper med at udarbejde positive business cases og fjerner forhindringer, for derefter at kunne gennemføre opgaven i samarbejde med jer.

Personen bag

Nicky Gulholm

Ejer

Nicky har over 20 års erfaring og resultater indenfor Facility Management, Employee Experiences og Workplace Development med ledelse og P&L ansvar på strategisk, taktisk, kommercielt og operationelt niveau. Projektledelse og Stakeholder management mestres på alle niveauer og denne udvikling er tilegnet fra både kunde-, rådgiver- og leverandørsiden i Danske og Globale virksomheder såvel som i forskellige ejerstrukturer, kulturer og magtbalancer.

Jeg havde selv et behov for hjælp i min rolle som Facility Manager med daglig drift og ledelse, hvor projekterne blev flere og flere. Doseringen af mig selv som leder og projektejer blev større og større, og min kvalitet i udførelsen blev ringere. Det gav mig mindre motivation i arbejdet, og nydelsen af et projekt, som var færdigt, var ikke tilstede – jeg var jo allerede videre i det næste projekt.

Jeg har et stort netværk, og vil gerne hjælpe andre, som er i denne situation, og hvorfor så ikke bringe mennesker sammen og hjælpe hinanden – derfor startede jeg FMConnect”

Vi lykkedes med vores kunder

“Nicky har drevet vores FM projekter professionelt, og har blandt tunge stakeholdere formået at sikre konsensus og fremdrift i styregrupperne”

Ib Enevoldsen, Managing Director i Rambøll Danmark

“Nicky er dygtig for sin faglige, nysgerrige og dedikerede tilgang til værdiskabende løsninger, og skaber stærke relationer til interessenter og hans omverden”

Peter Mejlby, tidl. CEO i DLA Piper