Vikar services & håndværkere

Vores vikarer og håndværkere tager ejerskab, og skal kunne sætte sig ind i jeres situation og Virksomhedskultur. Derfor udvælger vi netop dem, med de servicekompetencer og den attitude, der opfylder jeres behov.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi løser en bred vifte af opgaver med vores dygtige vikarer og håndværkere. Her er eksempler på opgaverne vi løser for jer: Handyman, Flytninger og ViceværtserviceRengøring og VinduespoleringKantineassistanceHåndværkerserviceWaste Management og Arkiv oprydningReceptions- og Mødeservice

Handyman,
Flytninger og Viceværtservice

Har I brug for hjælp til at samle møbler, hænge whiteboards op eller skifte lyskilder, så kan vi hjælpe med en handyman, som går effektivt til opgaven.

Skal I have udført viceværtservice eller vedligeholdelsesopgaver i jeres ejendomme? Så vil vores viceværter kunne løse jeres behov både indvendigt og udvendigt.

Virksomheder, afdelinger og teams er dynamiske, og derfor kan der være brug for flytninger til at skabe bedre samarbejde og interaktion på kontoret. Vi bistår med flyttefolk og projektledelse, hvis I skal have udført store eller små flytninger på de mest hensigtsmæssige tidspunkter med overholdelse af tidsplaner.

Rengøring
og
Vinduespolering

Rengøring skaber et sundt indeklima, motivation blandt medarbejdere og holder bakterier nede. Har du ferie eller sygdom i rengøringsteamet, kan vi levere servicemindede og kvalitetsbevidste rengøringsvikarer.

Covid-19 rengøring, som understøtter jeres krav og forventninger tilbydes også.

Vi udfører også hovedrengøring, vedligehold af gulve, tæpperens og vinduespolering.

Kantine assistance & Multiservice

Er der brug for hjælp i kantinekøkkenet, det kolde køkken eller opvasken, så har vi ressourcerne der kan hjælpe jer midlertidigt. Vi har høje krav til vores vikarer, der alle har hygiejnebevis, og arbejder effektivt med en positiv attitude, mod at skabe et godt klima i køkkenet.

Har I brug for multiservice, hvor frokosten skal anrettes og kontoret rengøres, skaber vi en unik løsning, som gør det attraktivt for dig og dine medarbejdere.

Vi assisterer også ved events, hvor vi sammen med jer er med til at skabe de rette rammer for arrangementet.

Håndværker-
service

Vi bistår med autoriseret faglighed indenfor håndværker-fagene og projektledelse. Vi leverer elektrikere, VVS’ere, ventilationsfolk, malere, tømrere, murere etc. som kan udføre store som små håndværksopgaver, service og projekter.

Vi har tæt samarbejde med håndværksvirksomheder som forstår kundens behov, tager ejerskab, overholder tidsplaner og budget, samt sikrer professionel udførelse med høj service.

Vi kan endvidere bistå med bygherre- og driftsherre rådgivning.

Waste Management
og
Arkiv oprydning

Affaldssortering er bæredygtigt og et krav til virksomheder, i mange kommuner. Skal vi hjælpe jer med en affaldsstrategi eller oprydning og skille jer af med papir, affald og byggematerialer, så har vi kompetencer og ressourcer vi kan trække på.

Arkiver skal holdes ajour og vi kan hjælpe jer med professionel og sikker arkiv opbevaring, scanningsløsninger og sikkerhedsmakulering. Vi samarbejder og rådgiver jer til den bedste leverandør på markedet, som matcher jeres behov.

Receptions-
og
Mødeservice

Receptionen er det første indtryk, daglige gæster og ansatte får, når de træder ind i en virksomhed. Det opfatte som kritisk drift i en virksomhed, da en god og professionel oplevelse hos receptionen bidrager til at motivere medarbejderen og gøre arbejdsdagen bedre. Det kan ligefrem være med til at gæsten lægger sin næste ordre.
Vi leverer vikarer til jeres reception, der kan sætte sig hurtigt ind i receptionsopgaver, virksomhedskulturen og møde medarbejderen og gæsten i øjenhøjde.

I mødet med gæsten stilles ofte høje krav til mødeservice, som skal være en oplevelse til bestilleren og gæsten. Det er derfor vigtigt at virksomhedens kultur og æstetik, er i overensstemmelse med denne. Vores mødeservice-vikarer har erfaring indenfor alle typer virksomheder, og har derfor forskellige værktøjer til professionel mødeservice, der vil leve op til dine og virksomhedens krav.