Projektledelse og konsulent ydelser

Vi er en projektledelses- og konsulentvirksomhed som sammensætter specialister indenfor Facility Management, Employee Experiences og Workplace development til at løse jeres opgaver.

Fremtidens arbejdsliv

Projektudviklingen er særligt fokuseret på digitalisering og bæredygtighed, der understøtter fremtidens behov for fællesskab på arbejdspladsen og en oplevelseskultur, der tiltrækker og fastholder jeres medarbejdere.

Strategisk Projektledelse

Som Facility Manager er det komplekst at få hverdagen til at fungere og samtidig udvikle FM konceptet for din virksomhed og stakeholdere. FMConnect hjælper dig med proceshåndtering og projektledelse, i overensstemmelse med dine forventninger, fra opstart til implementering. Som projektejer skal du kun bruge tid på styregruppe- og projektmøder, så sørger FMConnect for resten.

Interim Ledelse

Brug for ro og stabilitet i din virksomhed, indtil den rette leder er fundet? Så er interim ledelse løsningen. Det behøver ikke være fuld tid, og samtidig vil driften og udvikling af din virksomhed fortsætte, så projekter ikke går i stå, og ophober sig til en ny leder starter

Med over 20 års ledelselserfaring i forskellige kulturer og organisationer på alle niveauer, hjælper FMConnect med midlertidig ledelse. Sparring om den nye profil og organisationens samlede performance, vil være en del af processen og i en endelig afrapportering.

Bæredygtigt FM

Nye generationer fortjener, at opleve den skønne verden vi lever i. Med hjælp fra vores FM-kompetencer har I mulighed for at understøtte FN’s 17 Verdensmål og bidrage til den grønne omstilling på arbejdspladsen.

Vi rådgiver jer, i at foretage de rette valg og sænke CO2- og klimaaftrykket i jeres bygninger, også inden for alle FM services i scope 1, 2 og 3.

FMConnect har samarbejde med en række kompetente leverandører og konsulenthuse, som kan bistå. Endvidere har vi ressourcer til mappingen af jeres lokationer og forbrug.

Digitalisering og overblik

En kaptajn uden kompas er ineffektivt.

Passende indhentning af data kan skabe værdi, hvis det indhentes med rette brugervenlige system og hardware, som er effektivt, og nemt kan vedligeholdes.

Der kan være mange forbrugs -og omkostningsbesparelser ved at investere i digitalisering. Oftest er det en positiv business case, som samtidig optimerer processer og hurtigere handling til gavn for virksomheden og klimaet.

FMConnect bistår med de rette kompetencer og leverandører som kan rådgive jer til det rette system indenfor jeres rammer, samt struktur, dataindhentning og organisering herefter.

Ejendoms optimering

Omkostningerne til virksomhedens bygninger fylder mest i en Facility Managers klima- og økonomi regnskab. Derfor er der altid fokus på at udnytte bygninger mest optimalt og uden spild.

Udfordringen kan tit være langvarige aftaler, som gør at man er låst på sine m2. FMConnect hjælper jer med en plan som taktisk og strategisk lever op til forventningerne hos beslutningstagerne.

FMConnect bidrager med kompetencer og leverandører, med stor erfaring i salg af ejendom, forhandling med udlejer, fremleje eller dele-m2 (shared space). Der kan altid findes muligheder for optimering, som gavner væsentligt i regnskabet og for klimaaftrykket.

Workplace Development

Efter Covid-19 er mange kulturer og vaner ændret, samt der er tillid og behov for at medarbejderne kan arbejde mere fleksibelt og hybridt på arbejdspladsen og i hjemmet.

Det skaber et nyt behov for færre m2, nye rumdesign og activity based working. FMConnect kan hjælpe jer med løsninger, der også fokuserer på talent attraktion til den moderne arbejdsplads og unikke oplevelser på kontoret og i hjemmet ved Employee experiences.

Skal I have hjælp til at drive jeres overskydende m2? FMConnect har i samarbejde med eksterne partnere skabt et koncept der kan drive Co-Working i jeres kontorarealer, på en måde attraktivt for alle parter.